Rüyada soba silkelemek

Rüyada soba silkelemek bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine, işlerlik kazanıp insanla dolacağına, allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine böylece hayata ve insanlara karşı daha ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapılacağına, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine inanılır.

Rüyada soba silkelemek gördüyseniz:

  • Birlikte güzel programlar yaparak hoşça vakit geçirebilirsiniz.

Rüyada soba borusu silkelemek rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına delalettir.

Rüyada soba silkelemek ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına, tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine yorulur.

Rüyada balkondan çarşaf silkelemek hem eğleneceğine, çocuklarının fazla olacağına delalet etmektedir.

Rüyada zeytin silkelemek refah içinde yaşayacağına, elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine rivayet eder.

Rüyada çarşaf silkelemek gücünün azalacağına, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına delalettir.

Rüyada yün silkelemek işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine inanılır.

Rüyada dut ağacı silkelemek çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada toz silkelemek dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına, umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments