Rüyada balık yakalayıp kesmek

Rüyada balık yakalayıp kesmek bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına yorulur.

Rüyada balık yakalayıp kesmek gördüyseniz:

  • Muhalif fikirleriniz veya mevcut durumun tersi oyun planlarınız varsa dile getirebilirsiniz.

Rüyada balık yakalayıp kesmek insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına, küslükleri bitireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yaka kesmek önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, hayırlı haberler getireceğine rivayet eder.

Rüyada gömlek yakası kesmek hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balık yakalayıp kaçırmak istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine alamet eder.

Rüyada yakalanmış balık görmek sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına rivayet eder.

Rüyada balık yakalayanı görmek sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada balık yakalamaya çalışmak girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ticaretinin hızlanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine yorulur.

Rüyada balık yakalandığını görmek galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve rüyayı gören kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, bir sebeple çok zarar edeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments