Rüyada zümrüt küpe görmek

Rüyada zümrüt küpe görmek işlerin bir anda yoluna gireceğine, hasta olanın da iyileşeceğine, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine ve uzun yılardan beri hayal ettiği şeylere sabır ve azim göstererek yakın bir zaman içinde kavuşacağına, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, her zaman neşeli olacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına işaret eder.

Rüyada zümrüt küpe gördüyseniz:

  • En azından önemsenmediğinizi hissederek kızabilirsiniz.

Rüyada zümrüt küpe görmek eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine inanılır.

Rüyada zümrüt taşlı küpe görmek sıkıntılı bir döneme girileceğine, yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına yorulur.

Rüyada zümrüdü anka kuşu görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına işarettir.

Rüyada yeşil zümrüt taşı görmek eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına işarettir.

Rüyada altın zümrüt görmek kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine, çok önemli noktalara geleceğine işaret eder.

Rüyada zümrüt anka kuşu görmek iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada zümrüt ve yakut görmek hastalıkların da kalıcı olmayacağına, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada elmas zümrüt görmek kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments