Rüyada altın zümrüt görmek

Rüyada altın zümrüt görmek iletişim konusunda daha güçlü olunacağına, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, saygınlığının artacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altın zümrüt gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz duygusal aktivitenizde yükselme olacağı gibi çevrenizde bir çok kadın da bulunabilir.

Rüyada altın zümrüt görmek mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına delalettir.

Rüyada zümrüt takı görmek hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, kalbindeki allah sevgisi ve kuvvetli imanı sayesinde günahtan uzak durarak yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada zümrüt yüzük takmak yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına, çok zor dönemlerden geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada zümrüt yüzük almak çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, güzel günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada zümrüt yeşili takı görmek büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine tabir olunur.

Rüyada zümrüdü anka görmek eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına delalet eder.

Rüyada yeşil zümrüt kolye görmek kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına, bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına yorulur.

Rüyada zümrüdü anka kuşu görmek kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments