Rüyada zümrüt ve yakut görmek

Rüyada zümrüt ve yakut görmek bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine, aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, kendisine akıl hocalığı yapan birisi ile gireceği bir iş sayesinde maddi olanaklarının artacağına, allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına, artık hep ileriye ve önüne bakacağına alamet etmektedir.

Rüyada zümrüt ve yakut gördüyseniz:

  • Belli gruplara dahil olmanız ileride size büyük şans getirebilir.

Rüyada yakut zümrüt görmek gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına, bol muhabbette kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada zümrüt ve yakut görmek her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yakut yüzük görmek olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada yakut takmak yurtdışına gidileceğine, bu sayede birçok yeni bağlantı kurulacağına, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada yeşil yakut görmek keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, yeni işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yakut gerdanlık görmek ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına rivayet eder.

Rüyada elmas yakut görmek bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına, rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yakut kolye takmak çeşitli tartışmalar yaşanacağına, makamının ve ününün artacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments