Rüyada sevdiğini zor durumda görmek

Rüyada sevdiğini zor durumda görmek kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine, maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına, yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, hayal edilen işe sahip olmak için çok çalışılacağına, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğini zor durumda gördüyseniz:

  • Tutumları sizi sinirlendirebilir veya bazı isteklerinizi geri çevirebilirler.

Rüyada sevdiğini zor durumda görmek mutluluğun aileye geri döneceğine, gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşını zor durumda görmek zorlukların bu sayede aşılacağına, inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına inanılır.

Rüyada kendini zor durumda görmek şeref ve haysiyetin artacağına, çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine tabir olunur.

Rüyada zor durumda kalmak işlerin daha iyi bir hal alacağına, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada zor durumda olmak anne babaya müjde verileceğine, çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada zor durumdan kurtulmak rakiplerin oyununa gelineceğine, rütbenin yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi zor durumda görmek sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına işaret eder.

Rüyada babasını zor durumda görmek hayatının düzene gireceğine, rahatının bozulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments