Rüyada komşu ziyareti görmek

Rüyada komşu ziyareti görmek kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, her daim allah yolunda olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, manevi huzurdan da nasipleneceğine, saygısını toplayacağına yorulur.

Rüyada komşu ziyareti gördüyseniz:

  • Hayatınıza girmek isteyen ısrarcı kişiler olabilir.

Rüyada komşu ziyaretine gitmek huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada komşu ziyareti görmek hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, islami olarak allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına inanılır.

Rüyada komşuyu ziyaret etmek korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine inanılır.

Rüyada hastanede ziyaret edilmek içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada evliya mezarını ziyaret etmek çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok sağlıklı olunacağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezarlık ziyaretine gitmek çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına rivayet eder.

Rüyada türbeyi ziyaret ettiğini görmek zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine, gelirinin giderinden fazla olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ziyaret etmek gözünün yaşını sileceğine, kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments