Rüyada zirve görmek

Rüyada zirve görmek kurulu düzenin bozulacağına, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine, maddi ve manevi kaynakların kısa süreli olarak zarara uğrayacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına yorulmaktadır.

Rüyada zirve gördüyseniz:

  • Bazı iş veya konuları çözmek adına çok fazla üzerine gidebilirsiniz.

Rüyada dağın zirvesine çıktığını görmek zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına delalet eder.

Rüyada zirveye çıktığını görmek yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada arabayla zirveye çıkmak yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine işaret eder.

Rüyada zirve görmek maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına tabir olunur.

Rüyada dağın zirvesinde olmak sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine delalettir.

Rüyada dağ zirvesi görmek çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bu durum sayesinde iş hayatının da düzene gireceğine, ekmeğini alın teri ile kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada dağ zirvesine tırmanmak hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendini dağın zirvesinde görmek rüyayı gören kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments