Rüyada dağın zirvesine çıktığını görmek

Rüyada dağın zirvesine çıktığını görmek kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, kişinin zor günlerden geçeceğine, dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan rüya sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine, başka işler deneyeceğine, makbul olandan vazgeçmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dağın zirvesine çıktığını gördüyseniz:

  • Çekiciliğiniz ile yeni şartlara adaptasyon konusundaki yeteneğiniz de, çok güçlü bir konuma gelmenizi sağlayabilir.

Rüyada dağın zirvesine çıktığını görmek arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına rivayet eder.

Rüyada dağın zirvesine ulaşmak sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına işarettir.

Rüyada dağa zirveye tırmanmak kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine, kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada dağın zirvesinde olmak hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada dağın zirvesine cıkmak işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada bir dağın zirvesine çıkmak yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine delalet eder.

Rüyada dağın zirvesinde görmek yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendini dağın zirvesinde görmek aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments