Rüyada kendini dağın zirvesinde görmek

Rüyada kendini dağın zirvesinde görmek aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, büyük ses getirecek işlere girileceğine, parasının ve makamının artacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendini dağın zirvesinde gördüyseniz:

  • Hayatınızda işiniz her şeyden önce geliyor.

Rüyada kendini dağın zirvesinde görmek kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına, küs olduğu kişilerle barışacağına delalet etmektedir.

Rüyada dağın zirvesinde olmak yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, bağlılıkların zayıflayacağına ve rüya sahibinin kendi hayatının kontrolünü alabilmek için yoğun mücadeleler içine gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karlı dağın zirvesine çıkmak kısmetlerini de göremeyeceğine, döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada dağın zirvesini görmek kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine delalettir.

Rüyada dağın zirvesine cıkmak iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada dağ zirvesinde olmak elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dağ zirvesinde kar görmek kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, böylece yüzünün güleceğine tabir olunur.

Rüyada dağ zirvesi görmek isminden sıkça söz ettireceğine, üzücü durumlara düşüleceğine ve eşler arasına huzursuzluk yaşanacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments