Rüyada zinadan kaçınmak

Rüyada zinadan kaçınmak rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, anne ve babasının her zaman başında olacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına, eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına yorulur.

Rüyada zinadan kaçınmak gördüyseniz:

  • Değişik fikirleriniz olabilir.

Rüyada zinadan kaçınmak emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve rüya sahibinin yardım edeceğine alamet eder.

Rüyada haramdan kaçınmak türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine işaret eder.

Rüyada günahtan kaçınmak bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına inanılır.

Rüyada kavgadan kaçınmak işlerin her geçen gün daha iyi olacağına, dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına alamet eder.

Rüyada kocasının zina yaptığını görmek sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendisini allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yakınıyla zina yapmak bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadınla zina yapmak kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına, eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına delalettir.

Rüyada akrabasıyla zina etmek sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments