Rüyada günahtan kaçınmak

Rüyada günahtan kaçınmak bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya, her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına, ancak allah’a sığınıp dua etmesi sayesinde yakın bir zaman içinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine, refahının ve varlığının artacağına, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, büyük bir rahatlama yaşayacağına delalet eder.

Rüyada günahtan kaçınmak gördüyseniz:

  • Geleceğe dönük kazançlı yatırımlar konusunda şanslısınız.

Rüyada günahtan kaçınmak malına mal, parasına da para ekleyeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına delalettir.

Rüyada kavgadan kaçınmak işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına delalettir.

Rüyada zinadan kaçınmak bereketin eksileceğine, aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına işarettir.

Rüyada haramdan kaçınmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada günaha girmek şansının bahtının açılacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada günahlarını görmek mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına yorulur.

Rüyada günahlar için ağlamak makamının ve itibarının yükseleceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına delalettir.

Rüyada günaha ağlamak insanların saygısının kazanılacağına, bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments