Rüyada kavgadan kaçınmak

Rüyada kavgadan kaçınmak yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına, bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına, adının fesada karışacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına işarettir.

Rüyada kavgadan kaçınmak gördüyseniz:

  • Başarılı olmak için gerekli yeteneğe fazlasıyla sahipsiniz.

Rüyada kavgadan kaçınmak sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada günahtan kaçınmak çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, kafasının rahat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada zinadan kaçınmak yokluk ve fakirlik göreceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada haramdan kaçınmak yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, ihtiyaçlarının ve eksiklerinin artacağına delalet eder.

Rüyada ölen birini kavga ederken görmek bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada kavga etini görmek önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine rivayet eder.

Rüyada yılanları kavga ederken görmek yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına rivayet eder.

Rüyada havuzda kavga etmek onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, bunun da onun için büyük bir rahatlık ve kolaylık olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments