Rüyada zifiri karanlık görmek

Rüyada zifiri karanlık görmek kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına, değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına ve onlardan istediği şekilde istifade edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada zifiri karanlık gördüyseniz:

  • Çevrenizde bazı konulara farklı yaklaşmanızı ya da olayları farklı şekilde ele almanızı öneren kişiler olabilir.

Rüyada zifiri karanlıkta kalmak girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine işaret eder.

Rüyada zifiri karanlık görmek kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına delalet eder.

Rüyada zifiri karanlıkta yürümek bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına ve kavram kargaşasına düşeceğine inanılır.

Rüyada karanlıkta yolunu kaybetmek ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına, aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına tabir olunur.

Rüyada karanlıkta yıkanmak sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına, aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada karanlık odaya kapatılmak sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada karanlık ve korkmak sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada karanlıkta yeşillik görmek el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok huzurlu hissedeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments