Rüyada karanlıkta yıkanmak

Rüyada karanlıkta yıkanmak bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, umutlanacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına delalet etmektedir.

Rüyada karanlıkta yıkanmak gördüyseniz:

  • Farklı bir bakış açısı geliştirebilirseniz seçeneklerinizi fark etmeniz daha kolay olabilir.

Rüyada karanlıkta bisiklet sürmek kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine, yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına alamet eder.

Rüyada karanlık bir sokak görmek başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada karanlık bir yere düşmek aşk hayatının yakın zaman içinde hareketleneceğine, hem verimi yükselteceğine delalet etmektedir.

Rüyada karanlık bir yere gitmek sıkıntılarının biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına tabir olunur.

Rüyada her yerin karanlık olduğunu görmek aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine yorulur.

Rüyada karanlıkta cami görmek sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada karanlık suya düşmek çok büyük sıkıntıya düşeceğine, çok kötü olaylar yaşayacağına inanılır.

Rüyada karanlık bir yerden çıkmak rüya sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere, gelirinin de artmayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments