Rüyada karanlıkta yeşillik görmek

Rüyada karanlıkta yeşillik görmek onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karanlıkta yeşillik gördüyseniz:

  • Risklerin yaratacağı stresten uzak kalmanızda fayda var.

Rüyada karanlıkta yeşil ışık görmek her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem rüyayı gören kişinin kendisini toparlayamayacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada karanlıkta yeşillik görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada karanlık koridor görmek getirisinden daha fazla olacağına, büyük bir ikilemde kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada karanlık yolda koştuğunu görmek rüya sahibinin de gerek eğitim hayatı için gerekse de iş hayatı için kendisine çok büyük yardımlarda bulunacağına, çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına işarettir.

Rüyada karanlıkta dua okumak insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya, kendisini çok iyi hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada karanlık denize atlamak hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, huzura ve sıhhate kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada karanlık bir yere gitmek sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine delalet eder.

Rüyada karanlık okul görmek uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments