Rüyada zeytin sabunu görmek

Rüyada zeytin sabunu görmek yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına, tekin olmayan işlere girileceğine, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine bu sayede de eskisi gibi başarılı işlere imza atacağına, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, yokluğun biteceğine, evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına alamet eder.

Rüyada zeytin sabunu gördüyseniz:

  • Uzlaşmaya açık olunmaması durumunda hoş olmayan bir dolu zincirleme olay kendini gösterebilir.

Rüyada zeytin yağlı sabun görmek düştüğü zor durumlardan allah’ın yardımı ile kurtulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, eğer şifaysa da şifasını bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada zeytin sabunu görmek eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine, aksine işe neredeyse köstek olacağına alamet eder.

Rüyada sabun köpüğü görmek uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada komşuya sabun vermek tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına işaret eder.

Rüyada siyah sabun görmek hayata karşı cesaretleneceğine, kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine işarettir.

Rüyada beyaz sabunla el yıkamak hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine tabir olunur.

Rüyada sabunlar görmek iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada sabunla elini yıkadığını görmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments