Rüyada zeytin yağlı sabun görmek

Rüyada zeytin yağlı sabun görmek kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına, kendisini kalıcı mutluluğa, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, hayırlı bir haber alınacağına, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada zeytin yağlı sabun gördüyseniz:

  • Karşılaşabileceğiniz sorunları kaçınılmaz olarak kabul edebilirseniz fazla zarar görmeden sıyrılabilirsiniz.

Rüyada zeytin yağlı sabun görmek işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine delalettir.

Rüyada zeytin sabunu görmek uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, büyük atılımlar yapılacağına, gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine yorulmaktadır.

Rüyada zeytin yağlı sarma görmek sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine işaret eder.

Rüyada yağlı zeytin görmek oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada zeytin yağlı dolma yemek oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada ellerini sıvı sabunla yıkamak makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada mor sabun görmek hasretliğin biteceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine işaret eder.

Rüyada sıvı sabunla el yıkamak aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve büyük bir mutluluk duyulacağına, malının artmasını sağlayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments