Rüyada komşuya sabun vermek

Rüyada komşuya sabun vermek zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine, hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına, çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, uğranılan zararın paylaşılacağına, dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine yorulur.

Rüyada komşuya sabun vermek gördüyseniz:

  • Küçük hatalarınız, farkına varmadan söyleyebileceğiniz bir, iki ufak söz ya da kırıcı davranış sonradan sizin aleyhinize olabilir.

Rüyada komşuya sabun vermek sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına delalet eder.

Rüyada büyük sabun görmek çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına, allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına alamet eder.

Rüyada banyoda sabun görmek çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, tabiri caizse can bulacağına alamet eder.

Rüyada yeşil renkli sabun görmek çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına delalettir.

Rüyada ballı sabun görmek üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sabunla el yıkadığını görmek yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına, çok üzüntülü ve stresli günlerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saça sabun görmek allah katında yükseleceğine, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine işaret eder.

Rüyada ağzında sabun görmek borçlarının kalmayacağına, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments