Rüyada zemzem suyu dağıtmak

Rüyada zemzem suyu dağıtmak yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına, yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına, iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine, alışveriş yapacağına, kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına işarettir.

Rüyada zemzem suyu dağıtmak gördüyseniz:

  • Yeni bir yola girmenizi sağlayacak olaylar zinciri başlıyor.

Rüyada zemzem suyu dağıtmak hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine delalettir.

Rüyada zemzem dağıtmak zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına delalettir.

Rüyada hacca gidip zemzem suyu içmek yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kabede zemzem suyu içmek sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine tabir olunur.

Rüyada zemzem suyunda yüzmek sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, hayat boyu isteklerine ulaşacağına inanılır.

Rüyada birine zemzem suyu vermek müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına tabir olunur.

Rüyada zemzem suyuyla yıkanmak oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına delalettir.

Rüyada zemzem suyunu içmek çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments