Rüyada birisine ilaç vermek

Rüyada birisine ilaç vermek uzun bir süre boyunca çekeceğine, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına, hem kendisini hem ailesini çok mutlu edecek bir haber alacağına, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına inanılır.

Rüyada birisine ilaç vermek gördüyseniz:

  • Daha iyi bir gelecek sunan seçimler yapmanız gerekiyor.

Rüyada başkasına ilaç vermek uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin ilaç verdiğini görmek tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada astım ilacı görmek yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, umutlarının da tükeneceğine işaret eder.

Rüyada ilaç içerken boğulmak anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ilaç yapmak çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine alamet etmektedir.

Rüyada fare ilacı görmek rüya sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ilaç aldırmak dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş birinden ilaç almak sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments