Rüyada zamansız meyve görmek

Rüyada zamansız meyve görmek sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, dertlerin son bulacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, önün açılacağına, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine inanılır.

Rüyada zamansız meyve gördüyseniz:

  • Bazı konuşmalar yeni başlangıçlara neden olabilir.

Rüyada zamansız meyve görmek külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine yorulur.

Rüyada zamansız meyve yemek kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına delalet eder.

Rüyada başka zamana geçmek hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına alamet eder.

Rüyada zaman yolculuğu yapmak elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada öleceğin zamanı duymak somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine işarettir.

Rüyada zaman saymak kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına işaret eder.

Rüyada uzun zamandır görmediği arkadaşı görmek iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzun zamandır görmediği arkadaşını görmek her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine, insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments