Rüyada yüzünü kapatarak ağlamak

Rüyada yüzünü kapatarak ağlamak hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, bir insanın yaşayabileceği en güzel ve en kutsal duyguları yaşama şansına sahip olacağına, hasta ise şifa bulacağına, canının ve malının garantide olacağına, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzünü kapatarak ağlamak gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde bir rekabet durumundan kazançlı çıkmanız olasıdır.

Rüyada yüzünü kapatarak ağlamak yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına, kişinin kazancının çoğalacağına işaret eder.

Rüyada kabeyi görüp ağlamak işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına, hasret giderileceğine işarettir.

Rüyada kabeyi görünce ağlamak canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına inanılır.

Rüyada kabeye gitmek için ağlamak hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine, endişe duyulan olayların düzeleceğine delalettir.

Rüyada kabeye bakıp ağlamak işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına işaret eder.

Rüyada kabeyi tavaf ederken ağlamak başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına, rahata kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kabeyi görerek ağlamak işlerinin karışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kabede ağlamak bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, büyük başarı kazanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments