Rüyada kabede ağlamak

Rüyada kabede ağlamak elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, özel hayatının renkleneceğine ve de kişinin bu sayede heyecan dolu günler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kabede ağlamak gördüyseniz:

  • Değişik zamanlarda değişik tepkiler gösterebilirsiniz.

Rüyada kabeye gitmek ve ağlamak özel muamele göreceğine, bereketli işler yapacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada kabeyi görüp ağlamak hayatının kolaylaşacağına, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kabeyi görünce ağlamak hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile hayatında mutlu bir yuva kurmak için çok hayırlı adımlar atacağına işaret etmektedir.

Rüyada kabenin içinde ağlamak maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına, karanlıkların aydınlanacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada kabeyi tavaf ederken ağlamak bolluğun ve bereketin artacağına, türlü musibetlere uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kabeye bakıp ağlamak üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kabeye gitmek için ağlamak hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına, düşman malından yemeye rivayet etmektedir.

Rüyada kabede ağlamak sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, işin düzeltileceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments