Rüyada yüzünü delik görmek

Rüyada yüzünü delik görmek araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına, işlerinin allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, çevresine karşı daha şefkatli ve anlayışlı biri haline geleceğine, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine işaret eder.

Rüyada yüzünü delik gördüyseniz:

  • Ani bir adım atmadan önce iyi istişare etmelisiniz.

Rüyada yüzünü delik görmek iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine, rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzünde delik görmek beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına, bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmanın yollarını bulmaya çalışacağına yorulur.

Rüyada karnının delik olduğunu görmek aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezarın delik olduğunu görmek her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, yokluğa düşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına alamet eder.

Rüyada delik burun görmek zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına işaret eder.

Rüyada iğne deliğinden ip geçirmek kasasının daha çok para dolacağına, maddi güç elde edeceğine işarettir.

Rüyada delik yüzük görmek huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına delalettir.

Rüyada boğazının delik olduğunu görmek yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments