Rüyada yüzüne pudra sürdüğünü görmek

Rüyada yüzüne pudra sürdüğünü görmek neşesini kaçıracağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına, durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize, ele geçecek haram mal ve paraya, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzüne pudra sürdüğünü gördüyseniz:

  • Göreceksiniz küçük olmaları yüzünden fark etmediğiniz ufak ayrıntılar başınıza ne dertler açmışlar.

Rüyada yüzüne pudra sürdüğünü görmek kazancını bu kişiden elde edeceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine alamet eder.

Rüyada yüze pudra görmek zorlukların, sıkıntıların, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada yüze pudra sürmek hayırlı gelişmeler yaşayacağına, ortamın bir hayli gerileceğine tabir olunur.

Rüyada yüzüne pudra sürmek hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzüne pudra görmek aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, işlerinin kolaylaşacağına rivayet eder.

Rüyada pembe pudra görmek bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, çok kazançlı yeni projeler ortaya koyacağına işaret etmektedir.

Rüyada pudra şekeri görmek yeni bir çevre edinileceğine, bir sebeple daha kıymetbilir bir kişi olup hayatını doğru dürüst bir şekilde yaşaması gerektiğine ve ancak o zaman çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz pudra görmek beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına, kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments