Rüyada pembe pudra görmek

Rüyada pembe pudra görmek uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, hayırlı adımlar atılacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, iş kaybı yaşayacağına, yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara , bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, hastalığın biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada pembe pudra gördüyseniz:

  • Sağlığınızda önemli bir zayıflık olmamakla birlikte enerji seviyeniz düşüktür, fiziki bitkinlikler içinde olabilirsiniz.

Rüyada pembe pudra görmek çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, onları gücendireceğine işaret etmektedir.

Rüyada pudra pembesi görmek büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine ve endişeli bir bekleyişin başlayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve adını duyuracağına delalet eder.

Rüyada pudra pembe görmek ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına delalet eder.

Rüyada pudra rengi görmek epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine alamet eder.

Rüyada bebek pudrası görmek güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüze pudra görmek yeteneklerini geliştirmeye, yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzüne pudra sürdüğünü görmek kötü kişilerle karşılaşılacağına, hak yoluna döneceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz pudra sürmek dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments