Rüyada yüze maske sürmek

Rüyada yüze maske sürmek yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, bekarlar için güzel bir evliliğe, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, rakiplerin oyununa gelineceğine, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, borcu olan kişiler için kolayca borcunu ödeyebileceğine, insan içine çıkmak istemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüze maske sürmek gördüyseniz:

  • Geleceğe dönük kazançlı girişimleriniz olabilir.

Rüyada yüze maske sürmek hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine inanılır.

Rüyada yüz maskesi sürmek hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzüne maske sürmek sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına, rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüze maske takmak ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada yüz maskesi görmek kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına rivayet eder.

Rüyada yüzüne maske yapmak geçim zorluğundan kurtulacağına, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzüne maske takmak yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına yorulur.

Rüyada yüz maskesi yapmak sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments