Rüyada başkasının sivilcesini patlatmak

Rüyada başkasının sivilcesini patlatmak korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına, çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına, aradaki buzların eritileceğine, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına, elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının sivilcesini patlatmak gördüyseniz:

  • Size verebilecekleri zarar fazla değildir.

Rüyada yüzde sivilce patlatmak kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına işarettir.

Rüyada yüzündeki sivilceyi patlatmak ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sivilcesini patlatmak kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada büyük sivilce patlatmak hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanlara yol göstereceğine, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada sivilce patlatmak her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına delalet eder.

Rüyada yüzünde sivilce patlatmak büyük atılımlar yapacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin sivilcesini patlatmak sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, her geçen gün zenginleşen rüya sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına delalettir.

Rüyada kocaman sivilce patlatmak allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments