Rüyada sivilcesini patlatmak

Rüyada sivilcesini patlatmak mal kayıpları da yaşayacağına, huzurunun artacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, işten güçten elini eteğini çekeceğine, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sivilcesini patlatmak gördüyseniz:

  • Size duygusal şantaj yapan kişilere boyun eğmeniz gerekmiyor.

Rüyada sivilceyi patlatmak şansının bir ömür yaver gideceğine, itibarını zedeleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada patlayan sivilce görmek endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına, kazancının çok daha fazla olacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının sivilcesini patlatmak özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine alamet eder.

Rüyada sivilce patlatmak tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzde sivilce patlatmak sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin sivilcesini patlatmak zorlanacağına, sıkıntıya düşeceğine, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına tabir olunur.

Rüyada kafada sivilce patlatmak insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzündeki sivilceyi patlatmak eve kapanıp, kendine döneceğine, ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments