Rüyada yüzünde iltihap görmek

Rüyada yüzünde iltihap görmek zora girmiş bir işin düze çıkacağına, çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına, yakında başlayacak aşk macerasına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına, yeni işlere girişileceğine, sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzünde iltihap gördüyseniz:

  • Ara sıra coşacak olan duygularınız sizi etkileyecek.

Rüyada yüzünde iltihap görmek uğursuzlukların kol gezeceğine, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine alamet eder.

Rüyada yüzünde iltihaplı sivilce görmek işlerine yeni işler katacağına, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine yorulur.

Rüyada iltihap kusmak rüya sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada iltihap sıkmak herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, başarılı olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iltihaplı kulak görmek yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, büyüyeceğine yorulur.

Rüyada yüzde iltihaplı sivilce görmek maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına alamet etmektedir.

Rüyada memeden iltihap aktığını görmek karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına işarettir.

Rüyada iltihaplı yara görmek ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Nurayy

Rüyamda yüzümde içi su dolu baloncukların çıktığını ve bir sürü olduğunu gördüm. Ne demek acaba ?