Rüyada iltihaplı yara görmek

Rüyada iltihaplı yara görmek aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına, geleceğinin parlak ve güzel olacağına, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine, sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, rüya sahibinin hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada iltihaplı yara gördüyseniz:

  • Sizin için her şey farklı olabilir.

Rüyada bacağında iltihaplı yara görmek neşe ve sağlıkla geçeceğine, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bacakta iltihaplı yara görmek kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına inanılır.

Rüyada iltihaplı yara görmek hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına inanılır.

Rüyada beyaz iltihap görmek haksızlıklar karşısındaki duruşunu hiçbir zaman bozmayacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada iltihap akıtmak işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına alamet etmektedir.

Rüyada iltihap çıktığını görmek inanca ve cesarete sahip olacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine delalettir.

Rüyada yüzünde iltihaplı sivilce görmek daima afiyette olacağına, allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine yorulur.

Rüyada vücutta iltihap görmek yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına, eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments