Rüyada yüzüğünün paslandığını görmek

Rüyada yüzüğünün paslandığını görmek haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, ağız tadının da kaçacağına, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, mutsuz olacağına, üzüleceğine, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına işaret eder.

Rüyada yüzüğünün paslandığını gördüyseniz:

  • Halledebileceğinizden fazla şeyin sözünü vermeniz zor durumda kalmanız veya karşı tarafı hayal kırıklığına uğratmanız anlamına gelebilir.

Rüyada altın yüzüğün paslandığını görmek hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına işaret eder.

Rüyada yüzüğünün paslandığını görmek yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına alamet eder.

Rüyada paslanmış yüzük görmek hayırlı işe, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine delalet eder.

Rüyada paslı yüzük görmek kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, mutlu günlerin yaşanacağına yorulur.

Rüyada paslı çiviler görmek bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına, elde bulunan paranın tükeneceğine delalet eder.

Rüyada paslı altın görmek onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine işaret eder.

Rüyada paslanmış saat görmek değer verdiği gibi kıymet göreceğine, ruhunun dinleneceğine alamet eder.

Rüyada paslı çatal görmek çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments