Rüyada paslı çiviler görmek

Rüyada paslı çiviler görmek içinin rahatlayacağına, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına, askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada paslı çiviler gördüyseniz:

  • Ani hareketler sizin yanlış karar vermenize neden olabilir.

Rüyada paslı çiviler görmek gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına tabir olunur.

Rüyada çivili tahta görmek keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, ticarete adım atacağına işaret etmektedir.

Rüyada ele batan çiviyi çıkarmak zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, ona şifa olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada çiviyi sökmek sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çivili sopa görmek elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine delalettir.

Rüyada beton çivisi görmek iş hayatında iniş yaşanacağına, büyük işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada çiviye basmak bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların en kısa zamanda sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada paslı demir görmek rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments