Rüyada birini boğulduğunu görmek

Rüyada birini boğulduğunu görmek çok daha iyi bir hayata sahip olacağına, kişinin afiyette kalacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine delalettir.

Rüyada birini boğulduğunu gördüyseniz:

  • Bazı toplantılara katılmanız veya uzun zamandır gitmediğiniz yerlere gitmeniz eski bir tanıdıkla yeni fırsatlar yakalamanızı sağlayabilir.

Rüyada temiz suda boğulmak bekarlar için güzel bir evliliğe, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına işaret etmektedir.

Rüyada birini bokun içinde görmek sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına işarettir.

Rüyada boğulmak ve kurtulmak yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına yorulur.

Rüyada suda boğulmuş kedi görmek müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, mali sorunlarının çözüleceğine işaret eder.

Rüyada başkasının suda boğularak öldüğünü görmek büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına ve işlerini bu sayede büyük bir başarı ile gerçekleştireceğine, kötü durumlara düşürüleceğine yorulur.

Rüyada boğulmaktan son anda kurtulmak çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada boklu insan görmek rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına işaret eder.

Rüyada eşini boğulmaktan kurtarmak çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına, sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments