Rüyada boklu suya girmek

Rüyada boklu suya girmek üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, alışveriş yapacağına, yaşadığı sorunlardan kurtulması ve kendisini toparlaması için önayak olunacağına tabir olunur.

Rüyada boklu suya girmek gördüyseniz:

  • Belli anonslarda bulunmadan önce, planlarınızı gözden geçirmeli, iş takviminizi düzenlemelisiniz.

Rüyada boklu suya girmek sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bokun içine girmek insanlar arasında iyi anılır olacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine alamet eder.

Rüyada boka girmek zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada su içinde boğulmak yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada suya düşüp boğulmak zor durumda kalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine tabir olunur.

Rüyada suyun içinde boğulmak kendisi için faydalı şeyler yapacağına, hayattan daha zevk alacağına tabir olunur.

Rüyada lağım suyunda boğulmak aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine yorulur.

Rüyada deniz suyunda boğulmak anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına, yeni arkadaşlıklar kuracağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments