Rüyada yüze kahve sürmek

Rüyada yüze kahve sürmek sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüze kahve sürmek gördüyseniz:

  • Objektif ya da tararfsız olmak zorlaşabilir.

Rüyada yüze kahve sürmek hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine tabir olunur.

Rüyada yüze bişey sürmek ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına işaret eder.

Rüyada yüz maskesi sürmek kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına, gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzüne bal sürmek masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine inanılır.

Rüyada yüze kına sürmek büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine işaret eder.

Rüyada yüzüne bişey sürmek kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada yüzüne maske sürmek büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzüne merhem sürmek insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments