Rüyada balık büyük balık tutmak

Rüyada balık büyük balık tutmak illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine, sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine işaret eder.

Rüyada balık büyük balık tutmak gördüyseniz:

  • Ziyaretçilerle veya arkadaşlarla vakit geçirmek yeni fikirlere veya yaşam tarzınızda değişikliklere yol açabilir.

Rüyada büyük beyaz balık tutmak adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına, mali olarak sıkıntıya düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eliyle büyük balık tutmak kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, çok üzüntü duyulacağına işaret etmektedir.

Rüyada oltayla büyük balık tutmak iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada denizde büyük balık tutmak eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok büyük balık tutmak hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük bir balık tutmak hastalıkların biteceğine, kısmetinin kapanacağına alamet eder.

Rüyada balık büyük balık tutmak eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada büyük balık tutmak sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments