Rüyada büyük beyaz balık tutmak

Rüyada büyük beyaz balık tutmak kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, işinin ehli durumuna geleceğine, sağlıklı ve refah içinde bir hayat süreceğine, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük beyaz balık tutmak gördüyseniz:

  • Üst pozisyonunuzdaki veya geleceğinizi etkileyebilecek durumda kişilerle ilişkilerinizde bilgece tavırların faydasını görebilirsiniz.

Rüyada büyük beyaz balık tutmak ekonomik olarak darlığa düşeceğine, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine işarettir.

Rüyada eliyle büyük balık tutmak iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına yorulur.

Rüyada denizden büyük balık tutmak neşenin yerine geleceğine, büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına delalet eder.

Rüyada büyük balık tutmak sayılacağına, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük sazan balığı tutmak gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine rivayet eder.

Rüyada büyük balıklar tutmak kişinin çocuk hasreti çekeceğine, kaybetmeyi göze alamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada çok büyük balık tutmak böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine, umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine işaret eder.

Rüyada suda büyük balık tutmak çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments