Rüyada büyük balık tutmak

Rüyada büyük balık tutmak ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, itibarda meydana gelecek değişikliğe, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük balık tutmak gördüyseniz:

  • Aile, ev, yerleşim yeri veya gayrimenkul işlerine zaman ayırmanızın olumlu geri dönüşleri olabilir.

Rüyada denizden büyük balık tutmak böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına, konforunun ve lüksünün de çoğalacağına alamet eder.

Rüyada gölde büyük balık tutmak çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük sazan balığı tutmak kurulu bir düzene sahip olacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada oltayla büyük balık tutmak bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına rivayet eder.

Rüyada büyük balık tutmak çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine yorulur.

Rüyada denizde büyük balık tutmak çok iyi gelişmelerle karşılaşacağına, yüzünü güldürecek bir haber alacağına alamet eder.

Rüyada büyük balıklar tutmak sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada balık büyük balık tutmak yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments