Rüyada çok alışveriş yapmak

Rüyada çok alışveriş yapmak yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, rüya sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, dinç kalacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine, işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına, kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada çok alışveriş yapmak gördüyseniz:

  • Bazı olayların, işlerin ya da planların nasıl olması gerektiği hakkında kesin fikirleriniz olabilir veya belli bir rutinin peşinden gidiyor labilirsiniz.

Rüyada çeyiz alışverişi yapmak o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine işarettir.

Rüyada hac alışverişi yapmak iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına, herhangi bir sorun yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nişan alışverişi yapmak ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına, uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada alışveriş yapmak bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi rüyayı gören kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına işaret eder.

Rüyada elbise alışverişi yapmak ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yiyecek alışverişi yapmak bazı sorunların başgöstereceğine, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyle alışveriş yapmak belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine tabir olunur.

Rüyada çarşıdan alışveriş yapmak oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına, sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments