Rüyada yumurta topladığını görmek

Rüyada yumurta topladığını görmek yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, hayatındaki tüm zorlukların gelip geçici olacağına, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine işaret eder.

Rüyada yumurta topladığını gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız ön planda veya kendinizi iyi hissetmenizi sağlayan kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Rüyada folluktan yumurta toplamak bir fitne çıkarmaya, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada kaz yumurtası toplamak iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine delalet eder.

Rüyada sepetle yumurta toplamak hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağaçtan yumurta toplamak ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavuk yumurtası toplamak arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına, gelirini ve rızkını kaybedeceğine yorulur.

Rüyada kümesten yumurta toplamak ruh sağlığının bozulacağına, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yumurta toplamak yetim sevindireceğine, başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına alamet eder.

Rüyada büyük yumurta toplamak kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına, haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments