Rüyada yumurta toplamak

Rüyada yumurta toplamak isteklerinin gerçekleşeceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, huzurlu olarak geçirilecek ve aile hayatı ile ilgili olarak büyük adımlar atılacak bir dönemin yaklaşmakta olduğuna ve gereken hazırlıklar yapılıp doğru adımlar atılırsa ihya olunacağına, bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine, kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına inanılır.

Rüyada yumurta toplamak gördüyseniz:

  • Meslektaş, müşteri ya da diğer yakınlarınızla farklılıklarınızı görmezden gelebilirseniz huzuru yakalayabilirsiniz.

Rüyada ördek yumurtası toplamak buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işinin her geçen gün büyüyeceğine tabir olunur.

Rüyada çok yumurta toplamak aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, geçimini rahat şekilde sağlayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada sıcak yumurta toplamak aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine delalettir.

Rüyada beyaz yumurta toplamak büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına, aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine delalettir.

Rüyada topraktan yumurta toplamak işlerinizin bozulacağına, işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine tabir olunur.

Rüyada ahırdan yumurta toplamak istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına delalet eder.

Rüyada ormanda yumurta toplamak eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada güvercin yumurtası toplamak böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına, çok kazançlı bir işe sahip olunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments