Rüyada yumurta sarısı yemek

Rüyada yumurta sarısı yemek insanlardan uzaklaşacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine, çok hayırlı işlere gireceğine bu sayede büyük miktarda para kazanacağına, şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, hasret içinde kalacağına alamet eder.

Rüyada yumurta sarısı yemek gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi paylaşmanız yakın hissettiğiniz bir kişiyle ilişkilerinizi geliştirmenizi sağlayabilir.

Rüyada pişmiş yumurta sarısı yemek içinin ferahlayacağına, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada haşlanmış yumurta sarısı yemek uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada çiğ yumurtanın sarısını yemek kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada yumurta sarısı yemek yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına tabir olunur.

Rüyada çift sarılı yumurta yemek maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine, yaptığı işlerle çok ses etireceğine alamet eder.

Rüyada çiğ yumurta sarısı yemek çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına rivayet eder.

Rüyada kırık yumurta sarısı görmek hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yumurta sarısı görmek girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, rahat bir döneme girileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments