Rüyada yumurta sarısı görmek

Rüyada yumurta sarısı görmek çok büyük bir ortaklığa gireceğine, insan ya da hayvan demeden, allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, aile hayatındaki güzel gelişmeler ile mutlu olacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada yumurta sarısı gördüyseniz:

  • Kısasa kısas değil, politik olma vurgusu önem taşıyor.

Rüyada çift sarılı yumurta almak güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine yorulur.

Rüyada pişmiş yumurta sarısı yemek eline para geçeceğine, yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yumurta sarısı görmek ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine işaret eder.

Rüyada çok sarılı yumurta görmek arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada sarı yumurta görmek kötü kişilerle karşılaşılacağına, kişinin sıkıntılarından arınacağına alamet etmektedir.

Rüyada pişmemiş yumurta sarısı görmek kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine, anne duasının açılacağına delalettir.

Rüyada üç sarılı yumurta görmek insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, bu çalışmaların hayırlı bir şekilde sonlandırılması ile insanların imrendiği ve kıskandığı bir kişi olacağına, elinin döneceğine delalet eder.

Rüyada dört sarılı yumurta görmek atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments