Rüyada dört sarılı yumurta görmek

Rüyada dört sarılı yumurta görmek insanlara yol göstereceğine, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, hayatın kişinin yüzüne güleceğine, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve bu sayede deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacağına yorulmaktadır.

Rüyada dört sarılı yumurta gördüyseniz:

  • Karşılaşacağınız sürpriz tepkiler nedeniyle hayal kırıklığına uğrayabilir, üzülebilirsiniz.

Rüyada yumurta sarısı içmek işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada kırılmış yumurtanın sarısını görmek ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine, ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada pişmiş yumurta sarısı görmek yeni çalışmalar ortaya konacağına, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada çiğ yumurta sarısı yemek dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına inanılır.

Rüyada çift sarılı yumurta yemek yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada haşlanmış yumurta sarısı yemek hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok sarılı yumurta görmek kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada dört sarılı yumurta görmek hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments