Rüyada çok sarılı yumurta görmek

Rüyada çok sarılı yumurta görmek işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, kısmetlerinin kapanacağına, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, gönül hoşluğu yaşayacağına, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, kişinin kendi başının çaresine bakacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına delalettir.

Rüyada çok sarılı yumurta gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinize ilgi göstermeli ya da dikkat gerektiren yerler varsa asla gözden kaçırmamalısınız.

Rüyada çift sarılı yumurta almak ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, çalışmaların büyük getirileri olacağına delalettir.

Rüyada çiğ yumurta sarısı yemek işinde uzmanlaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, sorunların teker teker aşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yumurta sarısı görmek hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, kızgınlıkların geçeceğine tabir olunur.

Rüyada çiğ yumurtanın sarısını yemek iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada yumurta sarısı içmek çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada çift sarılı yumurta kırmak yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, çok başarılı adımlar atacağına işaret eder.

Rüyada yumurta sarısını içmek endişelerinden kurtulacağına, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada üç sarılı yumurta görmek bir fitne çıkarmaya, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments