Rüyada iri beyaz yumurta görmek

Rüyada iri beyaz yumurta görmek işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, kendi hataları ile yüzleşeceğine, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına, düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya, maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine tabir olunur.

Rüyada iri beyaz yumurta gördüyseniz:

  • Evde ya da ilişkinizde yapacağınız değişiklikler ya da uzlaşmacı tutumunuz olumlu sonuçlar doğurabilir.

Rüyada iri beyaz yumurta görmek yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına delalettir.

Rüyada iri yumurtalar görmek rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine rivayet eder.

Rüyada iri yumurta almak ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada iri yumurta görmek çok çalışıp çabalama sonucunda istediğiniz hayata kavuşacağınıza, elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine işarettir.

Rüyada irili ufaklı yumurta görmek yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine alamet eder.

Rüyada iri beyaz tavuk görmek darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz iri yılan görmek eşlerin ayrılacağına, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada iri beyaz köpek görmek daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments