Rüyada birinin yüksek bir yerden atladığını görmek

Rüyada birinin yüksek bir yerden atladığını görmek aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine, emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına, büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine, zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, her zaman çok mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada birinin yüksek bir yerden atladığını gördüyseniz:

  • Zorlama ya da baskı uygulanması gereken bir yer varsa, çekinmeden o noktadan giriş yapabilirsiniz.

Rüyada yüksek yerden suya atlamak ileriye gideceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek bi yerden atlamak sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek yerden denize atlamak malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine delalettir.

Rüyada yüksek bir yerden denize atlamak sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine inanılır.

Rüyada yüksek bir yerden suya atlamak zor zamanlar geçireceğine, ikinci bir şans vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksek yerden atlamak sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine yorulur.

Rüyada birinin yüksek bir yerden atladığını görmek sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden havuza atlamak iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments