Rüyada saliha kadın görmek

Rüyada saliha kadın görmek gözünün başka kimseyi görmeyeceğine, dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına, düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, çok güzel günler geçirileceğine, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, çok büyük işler gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada saliha kadın gördüyseniz:

  • Yeni keşifler yapma, spritüel anlamda büyüme veya özgürleşme arzunuz artıyor.

Rüyada saliha kadın görmek hak yolunu tutacağına, acı veren kazalara inanılır.

Rüyada yatağın sallandığını görmek riske atılacağına, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine alamet eder.

Rüyada apartmanın sallandığını görmek bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına işaret eder.

Rüyada evin sallanmasını görmek yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına işarettir.

Rüyada sallanan avize görmek yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, yediğine ve içtiğine özen göstereceğine rivayet eder.

Rüyada dişin sallanıp çıktığını görmek beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına yorulmaktadır.

Rüyada salih insanlar görmek çok para kazanılacağına, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına yorulur.

Rüyada uçağın sallandığını görmek çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments